#2 – Ospårad löprunda

4 februari 2014

Dagens äventyr: Springa en runda utan att använda motionsspåren
Deltagare: Bara jag
Tid: 50 minuter

Stressen ökar. Imorgon (5 februari) ska jag presentera mitt drömäventyr för en jury bestående av Ola Skinnarmo mfl. Jag måste komma på något bra och paketera det ännu bättre. Jag vill verkligen gå Haglöfs Adventure Academy.

På med löpskorna. Ut i skogen. Ospårat. Inga stigar. Jag tänker bäst så. Det är lerigt och jag längtar efter snö. Efter en annan vardag. Där ekorrhjulet inte snurrar lika fort. Längtar efter ett långsammare liv med familjen närmare naturen. Tänker. Tänker. Hur ska jag få ihop ett äventyr. Som är kul och som går att genomföra. Mina tankar kretsar kring vardag. Kring att få ihop livet som egenföretagare, student, fru och framförallt 3-barnsmamma. Hur ska jag kunna att utöver detta även genomföra ett äventyr. Tänker att det får bli många små äventyr istället. Kanske en sommar med ett äventyr om dagen.

Springer vilse. Hittar tillbaka. Har fått inspiration av löpturen. Och blivit rejält lerig samtidigt.

Senare på kvällen pratar jag med min kompis fantastiska Annika Carstedt. Som inte bara är min kompis utan även är VD på en cool reklambyrå. Hon kläcker idén #365vardagsäventyr. Och så är bollen i rullning… Det är det som blir mitt äventyr. Att genomföra ett äventyr i vardagen varje dag i ett helt åt. Dags att sova. Imorgon ska jag övertyga Haglöfs, Ola Skinnarmo och hans jury om att just mitt äventyr ska får vara med på Haglöfs Adventure Academy.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: