#3 Tryout till Haglöfs Adventure Academy

5 februari 2014

Dagens äventyr: Delta på Try Out till HAA
Deltagare: 29 andra aspiranter, Haglöfs, Ola Skinnarmo och juryn
Tid: En intensiv eftermiddag

Så var det dags. Att infinna mig kl 12 på Haglöfs kontor i Kallhäll. Med mig har jag ett A4 med min ansökan: #365vardagsäventyr

Dagen är ett äventyr i sig. Ett riktigt roligt äventyr med massor av nya bekantskaper. Vi delas in i tre grupper där vi i tur och ordning får göra ett fystest, en gruppdynamikövning och sen presentera våra äventyr. Jag är så nervös när jag ska prata inför juryn att det först känns som om jag inte får fram ett ord av det jag tänkt säga. Jag lever på att föreläsa inför stora grupper. Men är sitter jag framför 4 personer som både ser och är väldigt sympatiska och så får jag tunghäfta. Efter några ögonblick av panik återfår jag talförmågan och berättar varför just jag ska vara med på utbildningen. Och går ut därifrån med hoppet i behåll. Det kanske håller.

Vi tävlar i plankan. Jag ger upp efter 4.20, då det är 2 personer kvar (av 10)

Vi tävlar i plankan. Jag ger upp på 4.20. Då är vi bara tre av tio kvar. Känner mig stark (och får träningsvärk…).

Jägarsits

Vi tävlar i jägarsits. Jag och Frida klarar 5 minuter som är maxtid. Då har alla 8 killar i vår grupp givit upp. Starka tjejer!

vatten

Övning i gruppdynamik!? Vi bär varandra och en skål med vatten. Den som vinner är den grupp som har mest vatten kvar i skålen. Enda problemet är att alla ska bära och att det är jag och tre killar i min grupp. Den som väger minst förutom mig väger 87 kilo. Det är drygt 30 kilo mer än mig, eller mer än 50% min vikt. Räkna ut vad du skulle bära om du skulle bära lika mycket som mig…! Övningen gick bra och det var faktiskt inte lika tungt som jag trodde att de skulle vara.

Dagen tar slut och en nervös väntan tar vid. Ska jag komma med?

Ett svar till “#3 Tryout till Haglöfs Adventure Academy”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: