#43 – Ospårad snöjogg

20140317-113609.jpgDagens äventyr: Ospårad snöjogg
Deltagare: Jag
Tid: Cirka en timme

Packa upp skid- och lavinutrustning, torka sovsäck och tvätta underställ. Sova. Packa igen. I morgon bär det av igen på äventyrsresa. Inte mycket till vardag just nu. Jag, min 81-åringa pappa och 7-åriga son åker till Marrakech i morgon för ett fem dagar långt äventyr. Så om bloggen inte uppdateras på några dagar beror det på eventuella svårigheter att få uppkoppling i Atlasbergen i Marocko.

Äventyr #44-#48 kommer bestå av klättring, terränglöpning i bergen, höghöjdsbanor mellan träden, zipline, ridäventyr, MTB både uppför och utför och en dag i souken inne i Marrakech med middag på häftiga Djeema el Fna aka Fnattorget. Förhoppningsvis blir det några lugna stunder däremellan.

Idag blev det ett hemmanära äventyr. Efter att ha hängt en hel helg med flera riktigt duktiga traillöpare är jag grymt taggad att börja springa mer och då springa mer ospårat. Idag blev det en kort början på den planen, en ospårad snöjogg i skogarna kring Långängens naturskyddsområde. Härligt att det äntligen blev vinter även i Stockholm!

Det bästa för mig med att springa ospårat är att det inte spelar någon roll  hur långt eller hur länge jag springer. Det är upplevelsen – äventyret – som är i fokus. Känslan av flow.

20140317-112339.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: