# 54 – Hoppar högt över Kläppen och landar på en luftkudde

20140328-211310.jpg

Dagens äventyr: Big Air Bag
Deltagare: Jag och hela familjen som support och hejarklack
Tid: 2 år mental förberedelse, 2 sekunder i luften

Mina barn hoppar ibland i något som kallas Big Air Bag. En jättestor uppblåst luftkudde efter ett hopp. Mjuk och säker landning för att öva sig på stora hopp. Jag har alltid sagt att jag ALDRIG ska prova. Jag hoppar helt enkelt inte. Varken med eller utan luftkudde. Hopp är för kids och såna som har hela knän. Jag är varken ung eller har hela knän. Och står således på sidan av och hejar (och blundar ibland när det ser för läskigt ut).

Idag har jag jobbat i Malung-Sälens kommun. Jobbet bestod i att föreläsa för deras cirka 60 chefer om förbättringsarbete. Familjen passade på att hänga med upp till Sälen och de har åkt skidor i Kläppen hela dagen. När jag slöt upp på eftermiddagen var min plan att hänga med dem en stund och sen dra iväg en tur upp på fjället med längdskidor. De tyckte dock annorlunda och ville ha kvar mig i backen. Så min käre make föreslog att mitt äventyr idag skulle vara att hoppa i Big Air Bagen. Aldrig tänkte jag. I någon sekund. Sen tänkte jag att om det är någon gång det ska ske så är det idag. Med ett äventyr om dagen som mål så måste jag utmana mig själv att prova nya saker. Så tack vare mitt (högt satta?!) mål tog jag mod till mig och hoppade.

Det gick! Jag dog inte. Det var till och med roligt. Efter första skräckblandade prövningen hoppade jag flera gånger. Jag ser visserligen ut som en tant. Med bakvikt och stel stil. Men jag vågade! Gissa vem som ska hoppa imorgon igen?! Fast då är det inget äventyr längre, bara en rolig grej 😘!

20140328-211304.jpg

Ett svar till “# 54 – Hoppar högt över Kläppen och landar på en luftkudde”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: