# 79 – Äventyr i skog och uppe i trädet i solsken

IMG_8252IMG_8251

Dagens äventyr: Trailrun på hemmaplan
Deltagare: Jag
Tid: Ca 2 timmar

Första vardagen efter påsklovet och solen strålar värmer fantastiskt skönt. Barnen äri skolan och hos dagmamman och jag har mängder av jobb att göra. Samtidigt så vill jag passa på att njuta lite till av det vackra och varma vädret. Jag är privilegierad och är min egen chef i mitt egna företag så jag bestämmer (oftast) själv när på dagen jag förlägger mina arbetstimmar. Idag sa chefen: Ut och njut och ta med lite jobb på äventyret.

Dagens äventyr blev en kombination av trailrun på små stigar, löpning på Lidingöloppsspåret och trädklättring. Jag packade med mig en liten ryggsäck med vatten, frukt och några jobbpapper. Imorgon ska jag föreläsa för 50 chefer på Motala kommun och jag behöver läsa in mig på hur de arbetar och vad jag ska säga till dem. Så medan jag springer rakt ut i skogen på små eller inga stigar pratar jag för mig själv om morgondagens manus. Hoppas ingen hörde mig… Någonstans i mitten av passet hade jag tänkt stanna vid en sjö och läsa inför imorgon. Men jag sprang förbi en fantastiskt fin ek som jag inte kunde motstå att klättra upp i. Uppe i eken gick jag igenom mina bilder inför föreläsningen. Lite nervös var jag för att tappa något eller att tappa balansen…! Och mycket nervös var jag för att komma ner igen. Det gick bra, med ett litet hopp och några skrapsår på armen. Det gick förbi ett par hundägare när jag satt högt över stigen. Undrar om de såg mig och undrar vad de tänkte.

IMG_8263IMG_8253IMG_8254

Under löpningen försökte jag tänkta på hållning och fotisättning à la barfotalöpning från denna film: https://www.youtube.com/watch?v=Jio7DK15Q1E i ett försök att få mindre ont i knät vid långlöpning. Idag gick det inte helt bra, knät ger sig till känna efter 5-7 km. Hoppas på att träning kommer göra det bättre. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: