# 93 – Lidingö Challenge Etapp 2

IMG_8852
Dagens äventyr: Orienteringstävling
Deltagare: Ca 100 personer
Tid: Kolla här

Ikväll var det dags för Lidingö Challenge Etapp 2. Denna gång gick starten i Södergarn/Yttringe och till skillnad från förra veckan då jag sprang banan själv på dagtid så kunde jag starta tillsammans med alla andra på det riktiga eventet ikväll.

IMG_8835För min del var det största äventyret att faktiskt komma till start. Mina söner har gymnastikträning på tisdagar och min man är tränare för truppen. Så strax innan fem åkte jag och mina tre barn hemifrån. Middagen var lagad och packad i matlådor till barnen och maken, jag var klädd för cykling och min cykel åkte med bak på bilen. Vi mötte upp maken som cyklat från jobbet. Hans cykel fick ta plats bak på bilen och jag fortsatte mot start med cykel. Väl framme bytte jag cykelskor mot mina Inov-8 terränglöpningsskor,  fick hjälp att registrera mig och fick en Sportidentpinne (att registrera kontroller med).

Banan var 5 km och beskrevs med orden ”lätt orientering och tuff terränglöpning”. Det stämde verkligen även om jag vid några tillfällen tog fel stig, misstog en damm för en sten (på kartan alltså) och försökte springa genom ett träsk. Vi var många som sprang i skogen denna kväll och alla var vänliga och hjälpsamma mot varandra.

I målområdet bjöds det på eftersnack och fika. En inspirerande kväll som jag hoppas blir till fler likadana. Nästa tisdag, den 13 maj, är starten i Sticklinge. Då gör jag min äventyrsdag #100. Kommer du och springer med mig?

IMG_8850IMG_8845

Efter utcheck fanns ett Relaxområde med sköna stolar och fika. IMG_8846IMG_8849

3 svar till “# 93 – Lidingö Challenge Etapp 2”

  1. Gillar! 5 km – 57 min, ca 5 km / tim. Marschtakt i det militära är 4 km / tim. Men du nämnde ju att du hade vissa problem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: