# 113 – En äventyrlig måndag

IMG_9643
Dagens äventyr: Longboard, laga mat ute, cykla, träna inför Tough Viking

För några dagar sedan sa en väninna till mig att det hände något när jag passerade äventyr # 100. Då gick jag från att göra ett äventyr om dagen till att leva ett äventyrligt liv. Jag vet inte om hon har helt rätt men idag blev en sådan dag där jag har svårt att välja ETT äventyr att skriva om. Och det är nog lite det som är mitt mål med mitt projekt 365 Vardagsäventyr – att göra äventyren till vardag och leva lite mer på ett sätt som får mig och min familj att må bra.

Så idag har jag gjort flera små äventyr:

– Cyklat till Hustegaholm för att reka inför äldste sonens klassresa i veckan. Jag ville kolla hur långt det var för 10-åringarna att cykla, vilken väg som var bäst och var vi kunde pausa en stund.

– Lagat mat på Trangiaköket nere på ängen innan mellansonen hade fotbollsträning. Vi ville vara ute och leka – och eftersom vi ingen riktig trädgård har så packade vi friluftskök, mat, filt och bränsle och gick ner till ängen för att laga mat där.

IMG_9641IMG_9642IMG_9661

– Kört Longboard. Inte långt, men med lite bättre balans än första gången jag provade. Övning ger färdighet.
IMG_9672

– Tränat Tough Viking på SATS. Det är nog inte riktigt ett äventyr. Men det är en klass jag aldrig provat förr, som går ut på att förbereda deltagarna för tävlingen Tough Viking senare i höst. Jag har råkat säga ja till att vara med i ett lag och behöver verkligen öva hinderbana och kondition tills dess. Och tävlingen kommer att vara ett riktigt stort äventyr. Samtidigt så funderar jag över mitt gymmedlemskaps vara eller icke vara. Jag har varit där max en gång i veckan, oftast mycket mer sällan, de senaste 113 dagarna. Kanske är det dags att låta äventyren ta över all träning…?!

Skärmavbild 2014-05-26 kl. 21.57.06

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: