# 120 – Cykla eller inte

 

IMG_0093
Dagens äventyr: En kort tur på min fina Scott Contessa MTB

Igår kom vi hem från tre härliga dagar på Scandinavian Outdoor Games i Falun. Vi har gjort mycket mer än ett äventyr om dagen och åker gärna tillbaka nästa år. Förutom mängder med härliga upplevelser, minnen och nya vänner tog jag även med mig en rejäl förkylning hem, så idag har jag tagit det väldigt lugnt.

Tidigare idag blev jag intervjuad av Per Frost som står i startgroparna att köra igång med MTB-Poden, en podcast som vill inspirera fler att cykla Mountain Bike. Vi hade ett trevligt samtal om äventyr i allmänhet och MTB i synnerhet. Inspirerad av allt cykelprat drog jag ut på ett litet cykeläventyr på eftermiddagen, förkylning till trots.

Igår testade jag cyklar från både Scott och Canyon. Jag blev helt kär i en fulldämpad karbonhoj från Scott… Vilken känsla att cykla fort på små smala stigar med mycket rötter och sten! När jag skulle sätta min egen cykel på cykelstället på bilen när vi skulle hem så glodde jag lite argt på den och ångrade att jag inte lagt lite (mycket…!) mer pengar på en bättre cykel i höstas… Idag tänkte jag att cykeln nog tog lite illa upp och jag blev tvungen att ta med den ut på en kort njutningsrunda i finvädret. Jag gillar att köra fort och tekniskt i skogen, men idag blev det en betydligt lugnare runda där fokus snarare var på att känna flow på fina motionsspår än att köra tekniskt på smala stigar.
IMG_0090

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: