# 150 – Äventyr eller? Kneippbyn…

Är det ett äventyr att besöka ett sommarland och ett vattenland? Tillrättalagt för turister och framförallt för barnfamiljer? Jag och mina tre barn har varit på Kneippbyn flera gånger, alltid utan maken. Han väljer lustigt nog att jobba de dagar vi vill till nöjesparken – eller så är det tvärt om – att vi åker till nöjeparken när han måste jobba. Hursomhelst så har följden av att jag varit själv med barnen lett till att jag sällan själv åker i attraktionerna eller i vattenlandet.

Så idag, när mina barn blivit lite större (yngsta vildpannan är 4 år), och jag dessutom har sällskap av två vuxna till, blir mitt ganska enkla äventyr att testa alla attraktioner som jag vanligtvis inte vågar prova eller kan åka när jag är själv med barnen.

Men är det ett äventyr? Kanske mer en utmaning? Barnen tyckte det var kul och de tyckte att det räknades som äventyr. Och det får räcka som skäl till att räkna det som dagens äventyr en dag då väldigt lite annan tid fanns för en vardagsäventyrska… På tal om att barnen tycker att det är kul så har de sagt flera gånger att jag blivit en roligare mamma efter att jag börjat med 365 Vardagsäventyr. Sådana kommentarer värmer.

Min utmaning/äventyr resulterade i att jag åkte en vajerdragen båt först baklänges upp för en brant backe och sen i hög fart utför samma backe, över ett hopp för att landa med ett plask i vattnet. Jag åkte alla vattenrutchkanor på vattenland, både snabba, stupande och svängande. Kul för mig som vanligtvis annars mest tittar på eller tittar efter barn. Och sist men inte minst provade jag go-cart. Galet roligt – även om både kusin Ola och hans sambo körde ifrån mig.

20140703-000456-296428.jpg

20140703-001002-602774.jpg

20140703-001002-602952.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: