# 207 Urban Bootcamp for fun med Apollo

IMG_3279

Igår skulle jag kvällspaddla med en väninna som dagens äventyr. Men när hon avbokade stod jag utan äventyrsplan men inte utan idéer. Jag hade tidigare i veckan fått ett mail från Apollo där de bjöd in till gratis Bootcamp med Aerobicweekends i Urban miljö. Snabbt skickade jag iväg en anmälan och ännu snabbare svarade Daniel på Apollo att jag fått en plats, trots att jag anmälde mig bara någon timme innan träningen började.

IMG_3262

Drygt femtio förväntansfulla och träningsklädda tjejer och killar möttes upp på Apollos kontor på Sveavägen kl 18.30. Vi utrustades med fina träningströjor med Apollo-logga, två träningsredskap och en träningskompis. Uppställning på raka led skrek Kapten Petri och Fänrik Henrik i megafonen och så joggade vi iväg ut i Stockholms folkvimmel. Över Hamngatan, ner i tunnelbanan och ut på Plattan där vi stannade för kvällens första övningar. Lite udda och mycket roligt att träna med en stor grupp på Sergels torg. Vi sprang sedan vidare mot Kungsträdgården och stal showen utanför Volvo showroom med armhävningar och upphopp. Sprang över till Berzelipark via Stockholm Fashionweeks alla snygga modeller på Berns och tränade funktionell styrka med hjälp av stadens bänkar och varandra som redskap.

IMG_3263

Äventyret, som även var ett smart PR-jippo från Apollo, var över på en timme men gav ändå träningsvärk idag. Det gav mig nya idéer om övningar, nya vänner och en kul och annorlunda timme mitt i stan. Kanske drar jag på kombinerad äventyrs- och träningsresa till Playitas med Apollo i höst när kylan och mörkret lägger sig över Sverige.

IMG_3274

Vad hände med äventyr # 204, # 205 och # 206? Lugn, de kommer i en bloggpost senast på söndag! Följ äventyren på Instagram så länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: