# 218 – # 220 Avslutning på Haglöfs Adventure Academy & 2 Vardagsäventyr

IMG_3414.JPG# 218 Kajakpaddling, en helt vanlig måndag. Vackert väder, vindstilla och inte helt övermäktigt mycket ”skrivbordsjobb” idag. Vad passar då att göra för äventyr i några timmar? Jo, en kajakpaddling i solskenet. Jag har blivit modigare och modigare i kajaken, även när jag är ute ensam. Så idag paddlade jag över till norra Lidingö och rundade Elfviksudden. Där är det som att komma ut i skärgården. Inga hus, båtar och människor. Bara jag, kajaken och stillheten – 30 minuter hemifrån. På vägen tillbaka seglade ett gammalt segelskepp förbi. Vackert.

IMG_3577.JPG

# 219 Orientering på 40-årsdagen

Födelsedag idag. Och inte vilken födelsedag som helst, utan min 40-års dag. Jag hade gärna velat göra något roligt äventyr på resa med maken denna dag, men kalendern gick inte ihop sig utan vi väntar till torsdag för att åka på äventyrsresa. Så fyrtioårsdagens äventyr blev ett enkelt hemmaäventyr. Barnen hade gymnastikträning kl 17 nära Bosön och maken verkade vilja bli av med mig hemma (hade han någon överraskning planerad?!) så jag körde barnen till träning och drog iväg på Lidingö Challenge 5km orienteringsrunda. Snart har jag gjort alla 8 orienteringsutmaningar och börjar det känns som om jag snart ska våga mig på en lite svårare orienteringskarta.

IMG_3424.JPG

# 220 Avslutning på HAA

Veckans höjdpunkt. Kanske året höjdpunkt? Avslutning på Haglöfs Adventure Academy. Det var både med sorg och med glädje som vi träffades – 13 äventyrare, rektor Ola Skinnarmo och äventyrslärarna Carl Hård av Segerstad från Haglöfs, Glenn Mattsing från Outside, Fredrik Erixon som projektlett hela utbildningen och Olivia Kiwanuka som utbildat oss i äventyrsförstahjälpen. Vi presenterade våra avklarade äventyr (nåja, 12 avklarade och ett med 147 äventyrsdagar kvar), examinerades med varsin plakett, kramades, åt god middag och sörjde en skvätt att detta var slutet på ett fantastiskt roligt och äventyrligt år tillsammans. Hoppas vi ses snart igen!

IMG_3452.JPG

IMG_3449.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: