# 253 – # 259 – Äventyrsidéer för vanliga vardagar

# 253 – Yoga på toppen av Ekholmsnäsbacken. Löpning till och uppför backen, därefter ett skönt yoga pass med Lidingös bästa utsikt.

IMG_3883

# 254 – Geocache. Vi flyttade på vår egenutlagda cache för att den skulle bli godkänd av cacheadministratören. Geocache är ett perfekt Vardagsäventyr, både kvällstid och helger. Ta med pannlampa och dra ut och upptäck nya sidor av området du bor i eller någon ny spännande plats. Ligger cachen dessutom mitt i skogen blir det extra äventyrligt om det är lite regnigt och mörkt.
IMG_3928
# 255 – MTB träning med trialbana. Sista prova-på MTB träningen för säsongen körde vi en trialbana med både barn och vuxna. Att bygga hinderbana är både lätt och kul, för vuxna och för barn. Pinnar eller stenar blir slalombana. En planka på en större sten blir en vippbräda, en planka på marken övar balanscykling och pinnar eller plankor utlagda i ett U är perfekt för att öva svängar i tighta utrymmen.
IMG_3911

# 256 – På äventyr med Akazia. Äventyrsarrangörerna Akazia hängde med mig på äventyr. De mötte upp i kajaker vid stranden nedanför Ekholmsnäs. En enklare toppbestigning senare ledde jag ett yoga pass i spöregn på en golf green. Efter detta lite annorlunda äventyr åt vi lunch tillsammans tillagat på stormkök.
IMG_3926IMG_3931
# 257 – Fredagsmys med tacobuffé. Enklare kan det inte bli. Gör som alla svenska barnfamiljer – ät tacos på fredagarnas. Men packa ingredienserna och duka upp tacobuffén utomhus i en skog. Gärna med en lägereld. Perfekt lugnt äventyr som avslutning på veckan!
P1030076

# 257 – Rullskidor genom Kungsträdgården. Stockholm Winter Show bjöd på många möjligheter till äventyr. Rullskidor var bara en av dem. Roligt och lite vingligt. På mässan fick vi även provsitta Funäsfjällens nya Gondol och varför då inte göra det tillsammans med tre maskotar?!

IMG_3959IMG_3962IMG_3968
# 258 – Pulsa i höstlöv och klättra i träd är ett perfekt söndagsäventyr för alla i familjen! Mina bästa minnen från barndomen är just såna äventyr, att få springa genom tjocka lager av färgglada höstlöv och att klättra högt i träden med pappa som en trygg säkerhet nedanför trädet.
P1030143

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: