365 Äventyr guidar dig i fjällen

lapporten

Förra veckan var jag i Abisko och gjorde jag det sista i kursen Fjällsäkerhet och snart kan jag titulera mig certifierad Fjälledare enligt Fjällsäkerhetsrådets fjälledarnorm. Det känns tryggt inför sommarens guidejobb då jag bl.a. kommer leda Helikoptervandring till Skars och arrangera och leda MTB-läger, både i Friluftsfrämjandets regi och åt Ramundberget.

De 12 platserna på MTB-lägret med Friluftsfrämjandet helgen 8-11 september som jag arrangerar tillsammans med Pyran Björkegren tog slut på mindre än 48 timmar och väntelistan är redan lång. Wow!

Om du är tjej och vill cykla MTB på fjället i sommar så skynda dig att boka en långhelg med mig och Lina Jelk 18-21 augusti på MTB Camp för tjejer på Ramundberget. Campet vänder sig både till dig som nyligen börjat cykla MTB men även till dig som har mer erfarenhet och tempot kommer att anpassas efter gruppens förmåga. Vi möts i vårt gemensamma intresse och hjälps åt att lyfta varandra till nya höjder. Det blir tre varierande, utmanande och framför allt roliga dagar där du får lära dig mer om hur du mekar med din hoj så väl som teknisk cykling på fantastiska fjällstigar.

DSC_1473

Eller behöver du åka iväg på något lugnare efter en hektisk sommar? Häng med på Miniretreat med Yinyoga och vandring 25-28 augusti, även det i Ramundberget, med mig och eko-bonden och yogainstruktören Ellika Nilsson. Vi saknar ner tempot och stillar tankarna, njuter av fjället i höstfärger och sträcker ut våra kroppar i skön yinyoga.

Har du något annat du är sugen på att göra och behöver en guide? Hör av dig till mig på tel 070-6332011 eller maila louise@smaideer.se. Antingen kan jag guida dig och din grupp eller så förmedlar jag gärna kontakt till någon av områdets andra grymma guider!

Hoppas vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: