Jag vann Åre Extreme Challenge

15036690_1152840378085903_3945077816249187960_n

Det hände en grej. I torsdags var jag på en föreläsning om ÅEC, Åre Extreme Challenge. Och vann en startplats till solo dam klass. Ni ser på bilden hur min reaktion var… Skräck, skräck och mer skräck.

Strax innan startplatsutlottningen startade, i slutet av föreläsningen, sa jag till min kompis Johanna att jag nog skulle gå. För jag ville inte vinna något.

Jag hade gått på föreläsningen för att Johanna skulle dit. Absolut inte för att jag ville tävla. Och verkligen inte i soloklass. ”Jag är ingen tävlingsmänniska” är ett mantra jag brukar rabbla. För det är många som tror att jag som gillar äventyr även gillar alla dessa lopp som är så populära nuförtiden. Men jag är mer för njutlöpning, meditationspaddling, hikefullness och andra äventyr där fokus är på mig och naturen i samspel. Inte paddla 25 km fors, älv och sjö följt av 15 km och 1000 höjdmeter löpning och 32 km teknisk MTB. I en följd på samma dag.

Men, jag är heller ingen som bangar en utmaning. Så jag kör! Någon måste ju komma sist… för rubriken på blogginlägget är så långt ifrån sanningen en kan komma ;)!

Ska du oxå vara med? Hör av dig så kan vi peppa varandra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: