Hemma bäst 

I tisdags förra veckan körde jag och en väninna till Stockholm. En resa som kom att ta drygt 12 timmar. Och inkludera extremt halt väglag, oändligt många renar, en och annan älg på vägen, flera långtradare strandade på snedden över vägen pga halkan etc etc.

Några snabba och väldigt spännande möten i Stockholm (hoppas få berätta snart vad det är som är så spännande!),  en eftermiddag och kväll med årets Adventure Academy gäng där jag är med som instruktör och så var det dags att vända hem igen.

Hem till detta! Magiskt vinterlandskap. Många frågar mig om jag saknar något sedan jag och familjen flyttade till fjällen för snart två år sedan. Inget. Jag saknar inget. Här finns allt jag behöver.

Men ett mysigt café då? Saknar du inte det. Verkligen inte, även det finns. Tex fantastisk fina Storhagen vid Bruksområdet på Ljusnedal. Här serveras hemmagjord, ofta ekologisk soppa till lunch och hembakta godsaker till efterrätt. Här kan man köpa med sig mat hem från delin och ibland även ekologiskt Black Angus kött från den egna gården ett stenkast bort.

Här fikar jag och barnen gärna. Och stannar länge och spelar spel eller bara pratar.

Ett svar till “Hemma bäst ”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: