Om 365 Vardagsäventyr

Jag är trebarnsmamma på Lidingö. Min vardag består av att bolla läxor, aktiviteter, kompisar, borttappade vantar, badpåse, glömda glasögon, ledsna barn, glada barn, uppspelta barn, matinköp och middagsplanering.

När andra gnäller över snön jublar jag. När andra ser det jobbiga ser jag utmaningen. När andra går på mindfulnessklasser längtar jag till fjället där jag finner ro och meditation. Jag trivs bäst på skidor på fjället dragandes på en pulka med tält och utrustning för flera dagar i vildmarken eller i en kajak långt ute i havsbandet. Jag är en mångsysslare som kan lite om mycket. Jag cyklar MTB, går på turskidor, topptur, alpina skidor, längdskidor, långfärdsskridskor, springer i skog och fjäll, simmar, yogar, älskar att tälta, klättrar, paddlar kanot och kajak. Jag har även ett förflutet från fälttävlan och red SM för juniorer på stor häst ett par gånger i min ungdom.

Ungefär så skrev jag i min ansökan till Haglöfs Adventure Academy i slutet av januari 2014. Det var då det hela började. Mitt äventyrsår 2014/15.

I mina drömmar bestiger jag höga berg och förflyttar mig länge över stora vidder. I min verklighet vill jag inte lämna mina barn och man för något längre äventyr. Inte än iallafall. Men jag vill inte släppa drömmen om att vara en äventyrare. Därför föddes idén till #365vardagsäventyr. Mitt äventyr är att genomföra ett äventyr varje dag i ett år. Jag är övertygad om att alla de små äventyren tillsammans kan vara större än ett stort.  Läs mer i min ansökan #365vardagsäventyr till HAA.

Häng med på #365vardagsäventyr!

10 svar till “Om 365 Vardagsäventyr”

  1. Jättehärligt Lolo! Jag ska följa , peppa och ge tips om vad jag vill läsa mer om. Lycka till nu i de dagar som är kvar att äventyra innan nästa äventyrs år börjar och nästa o nästa o nästa o vips blir det det stoora äventyret!!

  2. I follow you darling ! så kanske man kommer i den där kajaken någon gång …..el spänner på sig turskidorna. Mycket snack och lite verkstad, I know !

  3. Wow säger jag! Jag följer med på ALLT! Utom vinet med maken i skogen då. Sjukt inspirerande! Sova under bar himmel i norrsken, kan det vara något? Den finns på min lista…,

  4. Tummen upp! Du är verkligen en energisporre. Tack för att du delar med dig. Varmt lycka till med äventyren & jag följer samt inspireras av dem. Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: