MTB-läger i Funäsfjällen 22-25/8 2024

Självklart blir det MTB läger även hösten 2024!

Lockar aktiva dagar med mountainbike på flowiga fjällstigar? Då är höstens MTB-läger i Funäsfjällen något för dig!
Lägret arrangeras i Funäsfjällen som har ett av Sveriges bästa fjällcyklingsområden. Med över 450 km cykelleder finns det något för alla cyklister.
Under helgen i Funäsfjällen cyklar vi i fjällmiljö med milsvid utsikt på flowiga single tracks såväl som på breda skogsstigar.
Vi bor tillsammans i en eller två stora lägenhet/er i Funäsfjällen. Här äter vi frukost och middag som vi lagar tillsammans. All planering och handling sköter vi guider. Vi tar självklart hänsyn till allergier- och matpreferenser. Lunch tar vi med oss och äter ute på fjället.
För vem?
Lägret passar dig som har provat att cykla stig förut och känner dig bekväm med att cykla cirka 2-3 mil per dag uppdelat på flera pass. Tempot anpassas givetvis efter gruppens förmåga och vi har möjlighet att dela upp oss i mindre grupper vid behov.
På cykeln:
Du får lära dig allt från grundinställningar till balans, position och energibesparing. Även hur du undviker skador på dig själv och cykeln, samt teknisk cykling som hur du bäst tar dig ner för branter och uppför stigningar. Allt med stor cykelglädje och många skratt!

Dina ledare:
Louise Östberg är vardagsäventyraren som efter sitt projekt 365 Äventyr bytte ekorrhjulstillvaron och ett karriärsliv i Stockholm mot ett lugnare liv i fjällen. Som högsta topp har hon varit uppe på Kilimanjaro och hon trivs allra bäst på två hjul eller skidor i Funäsfjällen. Certifierad enligt Fjällsäkerhetsrådets fjälledarnormen, MTB guide på sommaren och topptursguide på vintern samt rektor för Adventure Academy.
Malin Stang
Är gymnasieläraren som bytte klassrummet mot andra former av undervisning. PT, rid och skidlärare och även hon Certifierad enligt Fjällsäkerhetsrådets fjälledarnorm. Älskar att se människor att utvecklas och cyklar helst flowig stig!
Bägge instruktörer har Funäsfjällen som hemmacykelområde. De guidar dig till de bästa stigarna och finaste upplevelserna!
Plats:
Funäsfjällen
Pris:
4 950 kr
I priset ingår:
– Boende i 2-4 bäddsrum i lägenhet/stuga i Funäsfjällen
– 2 middagar
– 3 lunch
– 3 frukost
– Guidad cykling i 3 dagar
– Teknik-clinic på cykeln
Trailpass tillkommer

Boka din plats genom att maila till malin.stang@gmail.com eller skicka ett PM till Malin Stang.

Bokningsavgift 2000:- betalas inom två veckor efter anmälan och resten faktureras en månad innan lägret.

Vi blir max 12 gäster totalt och reserverar oss för att ställa in om vi inte får totalt minst 6 deltagare.

För ytterligare information eller frågor kontakta
Malin på tel 070-459 9461
Louise på tel 070-633 2011
Nyfiken på hur det såg ut förra året? Kolla bilder och stories här!