MTB och yogaläger i Funäsfjällen 24-27/8 2023

Självklart blir det MTB läger även sommaren 2023!

Lockar aktiva dagar med mountainbike på flowiga fjällstigar kombinerat med flow på yogamattan? Då är sommarens MTB- och yogaläger i Funäsfjällen något för dig!

Lägret arrangeras i Funäsfjällen som har ett av Sveriges bästa fjällcyklingsområden. Med över 450 km cykelleder finns det något för alla cyklister.
Under helgen i Funäsfjällen cyklar vi i fjällmiljö med milsvid utsikt på flowiga single tracks såväl som på breda skogsstigar. Förutom fantastisk cykling ingår minst två yogapass och en mek clinic där du får cykelvårdstips såväl som lär dig enklare underhåll av din cykel.
Vi bor på Strandgården i Fjällnäs och äter god, hälsosam och till största delen vegetarisk mat.

Nyfiken på hur det såg ut förra året? Kolla bilder och stories här!

För vem?
Lägret passar dig som har provat att cykla stig förut och känner dig bekväm med att cykla cirka 2-4 mil per dag uppdelat på flera pass. Tempot anpassas givetvis efter gruppens förmåga och vi har möjlighet att dela upp oss i mindre grupper vid behov.

Yoga:

Under helgen lägger vi in minst tre yogapass. Tex morgonyoga på Strandgårdens terrass med utsikt över sjön Malmagen eller en pausyoga på fjället under någon av cykeldagarna. Vi anpassar passen efter väder och dagsform och nyttjar de möjligheter som omgivningarna ger oss.
På cykeln:
Du får lära dig allt från grundinställningar till balans, position och energibesparing. Även hur du undviker skador på dig själv och cykeln, samt teknisk cykling som hur du bäst tar dig ner för branter och uppför stigningar. Allt med stor cykelglädje och många skratt!
Dina ledare:
Louise Östberg är vardagsäventyraren som efter sitt projekt 365 Äventyr bytte ekorrhjulstillvaron och ett karriärsliv i Stockholm mot ett lugnare liv i fjällen. Som högsta topp har hon varit uppe på Kilimanjaro och hon trivs allra bäst på två hjul eller skidor i Funäsfjällen. Certifierad enligt Fjällsäkerhetsrådets fjälledarnormen, MTB guide på sommaren och topptursguide på vintern samt rektor för Adventure Academy.
Grant Gilmer är ursprungligen från Nya Zealand och har cyklat MTB i över 25 år. Han har en stor passion för den mänskliga mekaniken och är internationellt utbildad yogalärare med Ashtangayoga som inriktning. Grant arbetar som snickare, massör och akupunktör till vardags och är även en duktig cykelmekaniker.
Bägge instruktörer har Funäsfjällen som hemmacykelområde. De guidar dig till de bästa stigarna och finaste upplevelserna!
Plats:
Strandgården i Fjällnäs i västra Härjedalen
Pris:
5850 kr

I priset ingår boende i 2-bäddsrum på Pensionat Strandgården (i mån av plats enkelrum mot tillägg, meddela intresse vid anmälan)
Kvällsfika första kvällen
2 middagar
3 luncher
3 frukostbufféer
Linneset
Guidad cykling i 3 dagar
minst 3 yogapass
1 mek clinic
Fjällpass cykel

Boka din plats genom att maila till louise(a)365aventyr.se.
Vi blir max 8 gäster/ guide och reserverar oss för att ställa in om vi inte får totalt minst 7 deltagare.
För ytterligare information eller frågor kontakta Louise på 0706332011
%d bloggare gillar detta: