Sök till Adventure Academy 2018

För fyra år sedan sökte jag till Adventure Academy, en äventyrsutbildning där du lär dig planera och genomföra ditt eget drömäventyr.

 

Just då, i slutet av 2013, drömde jag stort men insåg att i min vardag med små barn och heltidsjobb fanns det inte plats för ett längre, mer extremt äventyr. Jag genomförde istället ett litet äventyr (vardagsäventyr eller ibland större än så) om dagen i ett år – 365 Vardagsäventyr. Syftet med mitt projekt var att utforska om summan av många små äventyr kunde vara större – och leda till en större förändring – än ett stort äventyr.

Under mitt äventyrsår växte min dröm om en livsstilförändring. En dröm om att lämna ekorrhjulsvardagen och testa något annat. Jag utbildade mig till guide (fjälledare) och MTB-instruktör. Vi köpte hus i fjällen (Funäsdalen) och lämnade en alldeles för stressig stockholmsvardag bakom oss. Idag lever vår familj vårt drömliv! Jag arbetar som guide och föreläsare och kommer i höst kliva in i rollen som rektor för den utbildningen som var början till en förändring av mitt liv!

Drömmer du oxå om mer äventyr i ditt liv? Ta ett steg mot förändring, sök till Adventure Academy 2018. Det roligaste året i ditt liv! Kanske det blir ett roligt och utmanande äventyr, kanske det blir starten på något nytt…

Alla kan söka, alla är välkomna.

Hör av dig direkt till mig med frågor så peppar jag dig att söka.

www.adventureacademy.se 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: